TruckParts
Servicii pentru autocamionul dvs

TruckParts

Piese de schimb de calitate Mercedes‑Benz Trucks pentru siguranță maximă.

Profesioniștii din domeniul transportului știu: fiabilitatea este bunul cel mai de preț. De aceea, autovehiculele trebuie întreținute la intervale regulate, iar piesele de uzură trebuie schimbate - în special atunci când ați folosit mai mulți ani camionul Mercedes‑Benz. TruckParts oferă calitate Mercedes‑Benz Trucks în condiții mai avantajoase. Aceste piese realizate pentru camioanele dumneavoastră Mercedes‑Benz mai vechi au fost proiectate, testate și omologate după standardele stricte Mercedes‑Benz Trucks.

Pentru dumneavoastră, aceasta înseamnă că: puteți să vă bazați 100 % pe binecunoscuta siguranță de nivel înalt de la Mercedes‑Benz Trucks.

Solutii Potrivite.

  • Piese de schimb potrivite și de înaltă calitate pentru seriile constructive mai vechi ale camioanelor Mercedes‑Benz Trucks Actros, Axor și Atego
  • Calitate verificată Mercedes‑Benz Trucks în condiții atrăgătoare
  • Îndeplinesc standardele de calitate stricte ale Mercedes‑Benz Trucks, care se situează mult peste cerințele legale
  • Un raport preț-performanță optim, cu o garanție de până la 2 ani
Content truckparts 01

Indiferent cât de fiabilă este afacerea dumneavoastră pe șosea cu camioanele mai vechi Actros, Atego sau Axor –după câțiva ani de utilizare costurile și uzura sunt luate mai mult în considerare. Îndeosebi când este vorba de piese de schimb.

TruckParts Mercedes‑Benz vă oferă piese potrivite pentru orice situație: proiectate, testate și omologate după standardele Mercedes‑Benz Trucks. Din acest motiv vă puteți baza în totalitate pe obișnuita calitate Mercedes‑Benz Trucks – la cel mai bun preț posibil și cu 12 sau chiar 24 de luni garanție. Cum este posibil așa ceva? Prin utilizarea unor materiale alternative și compromisuri legate de confort, ca de exemplu la toleranța la vibrații și generarea de zgomot - dar niciodată la siguranță.

Content truckparts 02

Camionul dumneavoastră Mercedes-Benz a fost folosit mai mulți ani cu încredere? Cu un serviciu regulat de întreținere și prin înlocuirea pieselor de uzură sau deteriorate, ceea ce păstrează valoarea, vă asigurați că nu se va schimba nimic nici după alte multe mii de kilometri. Pachetele TruckParts service vă oferă know-how-ul și experiența partenerilor noștri Mercedes‑Benz Trucks la prețuri atractive. Astfel profitați de calitatea, siguranța și fiabilitatea obișnuite din cuprinzătoarea rețea de service-uri Mercedes‑Benz Trucks – cu o garanție de până la 2 ani.

Content truckparts 03
Truckparts icons ro RO

TruckParts - piese de schimb pentru seriile constructive mai vechi Mercedes‑Benz Trucks.

Content truckparts 04
În sus