Atego
Autocamioanele noastre

Atego

Transport mărfuri. 6,5–16 tone.

Cu modelul Atego sunteți pregătiți în mod ireproșabil pentru provocările transportului de mărfuri ușoare. Prin înalta sa eficiență și fiabilitate. Și pentru că multilateralitatea sa oferă o configurație specifică a autovehiculului pentru practic orice pretenție și orice domeniu.

Caracter polivalent

Caracter polivalent

Cu Atego, beneficiați de un camion deosebit de versatil, care vă ajută să vă desfășurați mai ușor munca în transportul de mărfuri datorită numeroaselor dotări orientate către aplicații.

Eficiență

Eficiență

Aduce împreună tot ce își are locul împreună: RoadEfficiency combină costurile totale reduse cu nivelul înalt de siguranță și cu nivelul ridicat de utilizare a autovehiculului. Pentru și mai multă eficiență în transporturi.

Fiabilitate

Fiabilitate

De la ștergătoare și până la lămpile de frână – fiabilitatea aparține echipării standard Mercedes‑Benz Trucks. Pentru că încă din faza de proiectare și dezvoltare este valabil principiul: fiecare componentă este importantă.

Date tehnice

Date tehnice

Cu o ergonomie elaborată, un înalt confort la conducere, randament mai bun și un cuplu mai ridicat, modelul Atego vă pune la dispoziție exact ceea ce aveți nevoie pentru activitățile dumneavoastră.

Elemente esențiale și alte aspecte concrete

Elemente esențiale și alte aspecte concrete

Cu accesoriile de origine Mercedes-Benz și alte elemente esențiale, Atego face ca munca în domeniul transportului de mărfuri să fie mai plăcută și mai ușor de executat.

În sus